koiran pentu

Kirjoitettu 23.5.2011, 19:19. 40 henkilöä on lukenut tätä.
Me kaikki koiraihmiset tiedämme että oma koira on paras ystävä love
Voisin kertoa tele mitä pitää tehdä itselle selväksi ennenkuin hankkii koiran! Ja tämä on vain yksi osa mitä pitää tietää/ mistä pitää kantaa vastuu koiraa hankkiessa.
Ensinnäkin koiraan pitää sitoutua 15 vuotta, sinun täytyy olla varma tästä päätöksestä. Itse en hyväksy sellaista toimintaa että esim. otetaan koiranpentu kun se on niin suloinen mutta ei tajuta kuinka suuri siitä kasvaa aikuisena. Ja muistakaa aina että omistaja on vastuussa koiransa koulutuksesta ja suurimmaksi osaksi sen käytöksestä.
Mieti seuraavia asioita: Uros vai narttu? Mikä sopii sinun elämäntapoihin: esim.koiralle on oltava aikaa ja 8h maksimi aika yksin päivässä. Minkäpituisia lenkkejä haluat tehdä, voiko koira olla vapaana jne.. ?
Millainen kotisi on? Ei pieneen asuntoon isoja koiria. Varallisuus? Koiran ruoka, tarvikkeet ja hoitokulut ovat yllättävän suuria. Perheenjäsenet, muut lemmikit?
Internetistä ja kirjastosta löytyy paljon tietoa eri koiraroduista, eläinlääkäriltä voi kysellä. Haluan painottaa näitä asioita sillä monia koiria hankitaan vääristä syistä ja väärin perheisiin.


annikajatupu

156
0
1
0
blogikirjoituksia
kommentit
suosikkeja
seuraajia
Viimeisimmät kuvat:

Viimeisimmät blogikirjoitukset:

tamppooninäyte
()

Vaalentaminen
()

Sain kauan kaivatun asun
()