munien keittäminen

Kirjoitettu 23.2.2010, 14:16. 64 henkilöä on lukenut tätä.
Minä opin kananmunien keittämisen jo lapsena. Äiti navettatöihin lähtiessään kerran sanoi, että "keitäpä poika kananmunia sillä aikaa, kun käyn navetoimassa!" Hän opasti, että kun vesi kiehuu ja kananmunat alkavat kolkattaa kattilassa, niin siitä kun katsot kellosta 7 minuuttia, niin kypsiä ovat. Minulla onnistui heti ensi yrittämällä se homma. Sen jälkeen olen monet munat keitellyt. En tykkää löysistä munista, vaan keitän aina sen seitsemisen minuuttia. Silloin keltuainen on jo kypsä eikä leviä, jos vaikka leivän päälle laittaa munanpaloja. Munan keittäminen tarjoaa hyvää ja helppoa ruokaa vaikka joka päivä.


jomppeli

11600
3723
12
0
blogikirjoituksia
kommentit
suosikkeja
seuraajia
Viimeisimmät kuvat:

Viimeisimmät blogikirjoitukset:

Hyvästi!
()

Luonasi
()

Kevään odotusta
()