juustokakku

Kirjoitettu 9.7.2010, 9:02. 91 henkilöä on lukenut tätä.
(avustettu)

Kahden suklaan juustokakku


Pohja

puoli pakettia digestive keksejä
70g sulatettua voita

Sulata voi ja sekoita se keksimurskaan. Taputtele irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Valkosuklaatäyte

2dl kuohukermaa
2rkl sokeria
150g valkoista suklaata sulatettuna
100g maustamatonta tuorejuustoa
2 liivatelehteä

Tummasuklaatäyte

2dl kuohukermaa
2rkl sokeria
150g tummaa suklaata sulatettuna
100g maustamatonta tuorejuustoa
2 liivatelehteä

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen sokeri. Lisää kerman joukkoon tuorejuusto. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää kermaseokseen. Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä ja liota kiehuvaan veteen (0.5dl). Laita seos vuokaan.
Anna ensimmäisen kerroksen hyytyä kylmässä puolisen tuntia ennen kuin laitat toisen suklaakerroksen. Hyydytä kakkua lopuksi vähintään 4h ellei yön yli jääkaapissa.


Olen joskus syönyt äitini tekemää kahden suklaan juustokakkua ja rakastuin siihen ensilusikallisella. Harvemmin mitään leivoksia tulee edes syötyä..


Mustaa-valkoisella

0
13
1
0
blogikirjoituksia
kommentit
suosikkeja
seuraajia
Viimeisimmät kuvat:

Viimeisimmät blogikirjoitukset:

juustokakku
()

halloween
()

ihmisen raskausaika
()