Tuli kirkkoon mies ja lapsi

Kirjoitettu 13.12.2009, 19:25. 252 henkilöä on lukenut tätä.
Eli kävin tänään kirkossa kuuntelemassa kauneimmat joululaulut lasten versiona. Vaikka en kovin henkevä mies olekaan, niin tyttäreni on kuitenkin mukana paikallisessa hyvin johdetussa lapsikuorossa.

Hienosti laulelivat 5-11 vuotiaat ja mukava oli kuunnella ja katsella. Hauskinta katsottavaa oli kuitenkin arviolta 3 vuotias tummempaa verta perimässään kantanut tyttö, joka oli ilmeisesti äitinsä kanssa tullut isosiskon esitystä katsomaan. Kuoron johtaja siirteli tavaroita vilkkaan tytön ulottumattomiin, mutta tyttö tuntui silti ehtivät joka paikkaan.

Tyttö oli livahtanut kuorolaisten joukkoon ja kutitteli siellä useampaakin laulajaa. Tuli kuorolaisten laulun aika, jolloin he nousivat seisomaan ja heidän keskelleen piiloon joutunut tyttö epäili, että nyt on äiti huolissaan. Niinpä heleän laulun joukosta kuului 3 vuotiaan voimin huudettu "ÄITI, TÄÄLLÄ".
Äiti sai laulun loputtua tytön kiinni ja heiltä jäi loput laulut kuulematta, mutta minulla oli hauskaa. Mielestäni lapsi sopi tilanteeseen paremmin kuin nyrkki silmään, eikä äidillä ollut häpeään tarvetta.

Pullo kiittää "Fatimaa" päivän piristyksestä


pullo

1
8417
21
0
blogikirjoituksia
kommentit
suosikkeja
seuraajia
Viimeisimmät kuvat:

Viimeisimmät blogikirjoitukset:

Paavo arhinmäki vs cheek
()

Mahoton mikä häppee
()

Lapsia lapsia
()