niko92 kuollut vai ei?

Kirjoitettu 5.7.2012, 11:09. 1 henkilöä on lukenut tätä.
Täälläkin bloggaavat ihmiset ovat varmaankin törmänneet otsikoihin, joissa googletetaan Niko92-aiheisia asioita. Kerrottakoon, että kyseessä on nuori poika, 92 syntynyt ja oikeasti Niko nimeltään. Hän on kehitykseltään erityislaatuinen. Oma ihana itsensä. Hän teki videoita, lauloi ja kertoi asioita. Niitä saa katsoa ja kuunnella youtubesta. Hän lauloi videoille muunmuassa suosikkiartistiensa lauluja.
Se, onko Niko tällä hetkellä elossa, ei ole minulla tiedossa. Tiedän vaan sen, että hänen videonsa, jossa esitteli itsestään hieman liikaa, levisi youtubessa ja se poistettiin. Ei, en nähnyt sitä, joten en tiedä, mitä tapahtui loppujen lopuksi.
Netistä löytyy viittauksia, huhuja, että Niko olisi tehnyt itsemurhan ja kuollut, mutta varmaa tietoa siitä ei ole. Minä en todellakaan ala spekuloimaan asiaa. Sen sanon, että sääli, jos sen teki. Nostan hattua Nikolle, joka on uskaltanut olla oma iloinen itsensä, laulaa ja tehdä niitä musiikkivideoita! Kuinka monella haukkujalla siihen on ollut pokkaa?! Hä?
Jos, Niko, olet siellä, luet, niin muista! Olet hyvä jätkä! Älä anna masentaa niiden kommenttien, joita kirjoittavat sellaiset ihmiset, jotka eivät uskalla itse esittää musiikkiaan. Niiden massasielujen, jotka haukkuvat, kun pelkäävät itse joutuvansa kiusatuksi. Kiusattiinhan Anastaciaakin, sitä laulajatarta...Samoin kuin Lady Gagaa! Ja katsokaa, mitä ne tyttöset ovat nyt! Maailman laajuisia huippu staroja!


vilimarika

461
3828
8
0
blogikirjoituksia
kommentit
suosikkeja
seuraajia
Viimeisimmät kuvat:

Viimeisimmät blogikirjoitukset:

Tulin takaisin
()

Imen sitä
()

Korujani ja korttejani
()


" toi oli jo taas niin koskettavaa, sillä tuosta nikosta olen lukenut jo kaikenlaista pahaakin, hyvä:D"

 • mb879788
  toi oli jo taas niin koskettavaa, sillä tuosta nikosta olen lukenut jo kaikenlaista pahaakin, hyvä:D
 • mikrobi
  Kiitos! Oli kiva tietää kenestä on kyse noissa hauissa.
 • vilimarika
  Oleppas hyvä. Toivotaan, että nuorukainen voi hyvin.
 • anzgu
  oonko ainoo,joka ei oo koskaan kuullut kyseisestä Nikosta? :D
 • vilimarika
  Mullekin toi tuli ilmi täällä noiden otsikoiden takia.
 • milluska
  kaikkia lahjakkaita, älykkäitä yms. kiusataan nykyään ja se on vain kateutta
 • mb879788
  sitä sama se tuli minullekin täälltä:D